25n
25N
25N

La gent gran de Museros visita la planta de residus de Quart de Poblet

Els més majors, junt algunes autoritats municipals, coneixen el procés de destriat del fem i les instal·lacions

La gent gran de Museros visita la planta de residus de Quart de Poblet
13/02/2020 -

La gent gran de Museros visità ahir la planta de residus “Los Hornillos” a Quart de Poblet, una de les plantes de l’EMTRE (Entitat Metropolitana per al tractament de residus) on es tracta, es destria i es recicla el fem de l’àrea metropolitana de València. Una trentena de veïns i veïnes de la localitat acompanyades del tinent d’alcalde de Museros, regidor d’Urbanisme i representant del grup socialista a l’EMTRE, Vicent Pérez Costa, i el regidor de Comerç, Indústria i Majors, Juan José Carrión, han conegut l’itinerari que té una bossa del fem des del moment en què la dipositem al contenidor fins que aquesta es destrueix.

A més, han assistit a una xarrada sobre el procés de destriat del fem, i han conegut amb una visita totes les instal·lacions que conformen la planta de residus Los Hornillos. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Museros, i representant a l’EMTRE del grup socialista explica que aquestes excursions i visites són una bona oportunitat per conéixer que és el que passa amb el fem que tirem cada dia al contenidor, i ajuda al fet que la gent es consciencie, tinga l’edat que tinga, a reciclar i cuidar el medi ambient i el nostre planeta.

La planta de “Los Hornillos”, propietat de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus, té una capacitat de tractament de 400.000 tones de fem a l’any. Començà el seu funcionament en proves l’any 2009 i des de l’any 2011 funciona a ple rendiment. La planta de Quart de Poblet s’ocupa principalment de les deixalles orgàniques i de jardineria, a més dels residus hospitalaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 4 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud