25n
25N
25N

'Genis de l'humor' arriba a À Punt per a recordar als humoristes que van marcar a una generació

'Genis de l'humor' arriba a À Punt per a recordar als humoristes que van marcar a una generació
05/08/2020 -

La televisió d’À Punt estrena aquest dimecres a les 22.15 hores ‘Genis de l’humor’, una sèrie de documentals que reten homenatge als grans comediants que van marcar a tota una generació: Eugenio, Gila, Mary Santpere, Chiquito o Tip.

Es tracta d’una programació doble que inclou un documental i a continuació el programa ‘Quina gràcia!’, avança la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat.

El documental d’aquest dimecres, ‘Eugenio, Blanco o Negro’, mostra les llums i ombres del conegut humorista català que es va fer famós arran de les seues nombroses aparicions en la televisió entre 80 i 90.

Les pròximes setmanes s’emetran peces de figures tan conegudes com Gila en el documental ‘Gila nunca fue serio’, que retrata la vida de l’humorista i dibuixant que va fer la volta al món amb els monòlegs al telèfon, però també Chiquito de la Calzada, Mary Santpere o Tip.

Després del documental, a les 23.55 hores comença ‘Quina gràcia!’, una selecció de les millors actuacions de còmics en la història de la televisió valenciana per a brindar una vetlada carregada d’humor i nostàlgia.

El programa d’aquesta nit busseja pels arxius audiovisuals per a trobar els moments més divertits dels genis de l’humor, com Eugenio, Pedro Reyes, Tip y Coll, Gila, Los Hermanos Calatrava, Don Pío i Pepe Rubianes, entre altres.

Tots els programes es podran veure i escoltar en directe i a la carta a través de la web de l’ens i de les seues aplicacions mòbils i de ‘smart TV’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + onze =