25n
25N
25N

La Generalitat ofereix 2.008 places d'ocupació pública, de les quals el 60% seran de torn lliure

La Generalitat ofereix 2.008 places d'ocupació pública, de les quals el 60% seran de torn lliure
22/12/2017 -

El ple del Consell ha aprovat el decret pel qual s’aprova l’Oferta d’Ocupació Pública (OPE) de 2017 per al personal de l’Administració de la Generalitat. L’ OPE inclourà un total de 2.008 places, de les quals 1.205 (el 60%) seran de torn lliure i les 803 restants per a promoció interna. El Decret també inclou que, aquells llocs oferits per a promoció interna que no siguen coberts, passaran a les convocatòries de torn lliure.

L’OPE de 2017 es publica ara, ja que fins que no s’aprovaren els Pressupostos Generals de l’Estat no es podien confeccionar les Relacions de Llocs de treball (RPT) de les comunitats autònomes.

Aquesta Oferta forma part del compromís adquirit pel Consell, mitjançant l’Acord de Legislatura signat el 9 de juny de 2016 en el si de la Taula General de Negociació de publicar durant els anys 2017, 2018 i 2019 ofertes d’ocupació que incloguen el nombre més gran de llocs de treball que permeta la normativa estatal.

El Decret ha sigut negociat amb les organitzacions sindicals amb representació en la Taula Sectorial de Funció Pública en la seua reunió del passat 18 de desembre.

La Generalitat pretén que l’OPE de 2017 contribuïsca, en el major grau possible, a reduir la temporalitat en l’Administració de la Generalitat. Així, els processos selectius derivats de l’OPE de 2017 han de ser convocats per la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques en el termini màxim d’un any.

L’OPE de 2017 inclou processos selectius per a cobrir, entre altres, places de tècnics superiors d’Administració General, advocats, informàtics, enginyers agrònoms, arquitectes, psicòlegs, veterinaris, tècnics d’Administració sociosanitària, psicopedagogs, fisioterapeutes, administratius i agents mediambientals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + un =