25n
Orgull
Orgull

La Generalitat treballa "tècnica i jurídicament" en el pas que donarà quan vença la Fase II de l'ATE del Mestalla

La Generalitat treballa "tècnica i jurídicament" en el pas que donarà quan vença la Fase II de l'ATE del Mestalla
13/07/2021 -

La Generalitat Valenciana ja s’està treballant des d'”un punt de vista tècnic i jurídic” en el pas que donarà quan es produïsca el venciment, el mes vinent d’agost, de la Fase II de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) per a la construcció del nou Mestalla.

Així ho ha assegurat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, qui ha recalcat que les respostes que es faciliten a aquesta qüestió són del conjunt de la Generalitat, encara que hi haja informes sectorials dins del Consell.

Arcadi España –que ha fet aquestes manifestacions als mitjans després d’un acte celebrat aquest dimarts en la futura estació de metro Estimat Granell– ha recordat que, en aquest moment, després de la denegació de la pròrroga a l’ATE de la Conselleria d’Economia a València té un termini de deu dies per a al·legar.

Preguntat per la possibilitat que, si el club al·lega, l’assumpte arribe als tribunals, Espanya ha indicat que com a administració “ha de respectar” que es complisca de manera “escrupolosa” el recollit tant en l’ATE com en la resta de normativa aplicable, però que la postura que adopte el club és una cosa que “han de decidir ells”.

El titular de Territori ha recordat els passos que s’han seguit fins ara des de l’executiu autonòmic. En primer lloc, la seua conselleria va emetre un informe a la d’Economia sobre les sancions per l’incompliment de la Fase I. A continuació, es va enviar des del seu departament un escrit també a Economia per a contestar a l’equip de futbol davant la seua proposta d’una reorganització dels terminis al que se’ls va respondre que no.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =