25n
25N
25N

La Generalitat destinarà 2,8 milions a substituir les escales mecàniques de 6 estacions de Metrovalencia

La Generalitat destinarà 2,8 milions a substituir les escales mecàniques de 6 estacions de Metrovalencia
29/05/2020 -

La Generalitat destinarà més de 2,8 milions d’euros a la substitució de nou escales mecàniques en les estacions de Salt de l’Aigua, Manises, Roses, Alboraia Palmaret, Alboraia Peris Aragó i Safranar, pertanyents a la xarxa de Metrovalencia.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat la redacció dels projectes i els treballs d’instal·lació d’aquests equips per un import inicial de 2,82 milions d’euros IVA inclòs. El contracte estableix un termini de quatre mesos per a la redacció dels projectes i 12 mesos per a la instal·lació de les nou escales mecàniques.

Qui resulte adjudicatari haurà de completar la redacció de sis projectes constructius, desmuntatge de les escales actuals, fabricació i instal·lació de les noves.

La substitució d’aquestes nou escales mecàniques es realitza davant les contínues avaries i fallades registrades en els equips actuals que impedeixen el seu normal funcionament. A Salt de l’Aigua, Manises i Roses, s’instal·laran dues unitats, mentre que Alboraia Palmaret, Alboraia Peris Aragó i Safranar s’ha previst una per estació.

Aquesta actuació se suma al programa de millora i renovació d’ascensors i escales mecàniques que desenvolupa FGV, al costat dels treballs de manteniment i conservació d’aquests equips que es realitzen de manera habitual. Metrovalencia compte en l’actualitat amb un total de 85 ascensors i 137 escales mecàniques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + quinze =