25n
Orgull
Orgull

La Generalitat suggereix sancionar a Peter Lim amb més de 2 milions d'euros per infraccions en l'ATE de Mestalla

Segons Conselleria, el club valencianista hauria incomplit els acords en la primera fase de l’ATE de Mestalla

La Generalitat suggereix sancionar a Peter Lim amb més de 2 milions d'euros per infraccions en l'ATE de Mestalla
14/06/2021 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha proposat imposar una multa de més de 2 milions d’euros a Peter Lim, actual propietari del València CF. La raó té a veure amb algunes irregularitats i incompliments d’acords previstos pel que respecta a la primera fase de la LLIGUE (Actuació Territorial Especial) de Mestalla. Així ho indica el diari Levante-EMV, en el qual se cita un informe elaborat per la conselleria d’Arcadi España (PSOE) a petició de la de Rafael Climent (Compromís).

Això suposa un nou colp d’efecte a les últimes notícies esdevingudes respecte a aquest tema. Ara és el Consell l’organisme que considera que els propietaris del València CF han incomplit part de l’acord.

L’hotel previst al costat del vell Mestalla seria el factor desencadenant, i és ací on s’apunta als promotors, és a dir, Meriton, com els culpables que no s’haja dut a terme la seua construcció. Així, Política Territorial suggereix Economia que procedisca a multar a Meriton Capital, propietària del València CF.

(Hi haurà ampliació)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + cinc =