25n
25N
25N

La Generalitat repartirà 585 dispositius donats per Orange a famílies vulnerables

La Generalitat repartirà 585 dispositius donats per Orange a famílies vulnerables
12/05/2020 -

La Conselleria d’Hisenda entregarà 585 dispositius a famílies amb escassos recursos gràcies a una donació d’Orange a través de la seua fundació, al programa ‘Gigues solidaris’ i a l’acord amb el Ministeri d’Educació.

Es tracta de 410 targetes SIM i 175 tauletes amb connexió gratuïta, assignades pel Govern a la Comunitat Valenciana perquè tots els escolars, amb independència de la seua situació socioeconòmica, puguen continuar la seua educació a distància durant la crisi del coronavirus.

Orange també ha entregat un total de 21 tauletes amb connexió a internet que seran distribuïdes per ONG com Creu Roja, FSG, Llogarets Infantils i Escoles de Segona Oportunitat, detalla la Generalitat en un comunicat.

Aquesta iniciativa permet a famílies amb escassos recursos i amb fills menors de 18 anys seguir connectats i fer les tasques que els professors els manes per a seguir amb el curs escolar. Podran així gaudir “al màxim” de les possibilitats que els ofereix la tecnologia per al seu desenvolupament, educació i entreteniment.

La donació se suma a la recent adquisició de 14.000 tauletes per a donar suport a la docència per mig telemàtics, dins del programa ‘Mulan’ de la Conselleria d’Educació, a la distribució de 800 dispositius per a atendre els ciutadans ingressats en hospitals per Covid-19 o per a centres socioeducatius o de menors o la de 650 encaminadors entre les universitats públiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 11 =

bombers
CCCC
bombers