25n
25N
25N

La Generalitat rep 13 propostes per a participar en la subhasta d'immobles procedents d'herències

La Generalitat rep 13 propostes per a participar en la subhasta d'immobles procedents d'herències
09/12/2019 -

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha rebut un total de 13 propostes de persones, físiques o jurídiques, interessades a participar en la subhasta de nou immobles procedents d’herències abintestat en les quals la Generalitat ha sigut declarada hereua.

En total, el preu d’eixida acumulat d’aquests nou immobles en primera subhasta aconsegueix un total de 844.196 euros. En cas d’arribar a quarta subhasta, ascendiria a 518.780 euros.

La subhasta, el pròxim 10 de gener, és la primera en la qual els ingressos es destinaran a finalitats d’interés social i a mecenatge cultural, sobre la base del nou Decret 20/2019 del Consell pel qual dos terços es dedicaran a finalitats d’interés social i el terç restant a actuacions del ‘Pla de mecenatge cultural’ del Govern valencià.

També és la primera subhasta d’herències intestades que se celebra des de 2016, atés que la tramitació dels expedients per al reconeixement d’hereus de les persones que hagen mort sense testar i sense deixar hereus legals és un procés complex i que requereix abundant documentació i comprovacions.

La majoria de les propostes, 11 de les 13, procedeixen de la Comunitat Valenciana. Només dos s’han remés per correu, la resta en els registres, totes en sobre tancat. Les ofertes per a les subhastes segona, tercera i quarta únicament s’obriran en el cas que la subhasta immediata anterior quede deserta, detalla l’administració autonòmica en un comunicat.

MIG MILIÓ

En concret, els nou immobles que salen a subhasta s’ofereixen en huit lots, dels quals el de major import d’eixida és el corresponent a un habitatge urbà residencial amb parcel·la en Campolivar, a Godella (València)), amb un valor en primera subhasta de 486.336 euros.

També se subhasten un pis situat al carrer Sagasta d’Elda (Alacant), un habitatge i una parcel·la confrontant al carrer Salvador de Llíria (València), un habitatge al carrer Filipines, de València, un local comercial al Grau de Castelló, el 50% d’un habitatge al carrer Pierre Boulez de Xàbia (Alacant), unes parcel·les rústiques en la partida Terrafort de Baix, a Xàtiva (València), i una parcel·la d’oliveres en la partida Després del sant, a Castellnovo (Castelló).

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic és l’organisme encarregat de tramitar els expedients per al reconeixement en favor de la Generalitat dels drets com a hereua abintestat d’aquelles persones que hagen mort sense testar i sense deixar hereus legals i el veïnatge civil dels quals siga la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − setze =

art en blanc