25n
25N
25N

Generalitat reforça protocols de neteja en Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i autobusos

Generalitat reforça protocols de neteja en Metrovalencia, TRAM d'Alacant, TRAM de Castelló i autobusos
11/03/2020 -

Els mitjans de transport dependents de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, com són Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb les seues explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, Tram de Castelló, així com els concessionaris d’autobusos interurbans de València, han reforçat els seus protocols de neteja habituals amb productes desinfectants en les zones de contacte més freqüents per a les persones usuàries que es consideren susceptibles de transmissió del COVID-19 per contacte.

En el cas de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, FGV neta diàriament les instal·lacions i el material mòbil, especialment en les zones de major possible contagi, com a màquines expenedores automàtiques, bancs, papereres, màquines de ‘vending’ o baranes en les estacions; agafadors, polsadors, papereres o comandaments de cabina en les unitats; accessos, portes d’armaris, prestatgeries, taquilles personals, magatzems o baranes en els tallers; i taules, teclats d’ordinadors o baranes d’escales en les oficines, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En compliment de les indicacions donades pel Ministeri de Sanitat, s’han substituït els productes de neteja habituals biodegradables pels adequats per a la desinfecció d’aquests elements, aquells que contenen hipoclorit sòdic, que contraresta millor al Coronavirus.

Amb la finalitat d’augmentar l’eficàcia en el procediment de desinfecció, FGV incorporarà a aquestes tasques un servei d’ozonificació i nebulització de desinfectants. Amb el sistema d’ozonificació s’augmenta l’eficàcia i la velocitat de desinfecció en espais confinats, com a taquilles i despatxos, mentre que amb la nebulització de desinfectants s’augmenta l’eficàcia en espais oberts, com a andanes i vestíbuls.

En el cas dels concessionaris de transport, es reforçarà igualment la neteja ordinària diària de les zones de contacte més habituals amb productes desinfectants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =