25n
25N
25N

La Generalitat reforça la promoció en el mercat xinés amb la visita de l'ambaixador en Falles

L’Agència Valenciana del Turisme ha convidat a l’ambaixador xinés a Espanya per a visitar València els pròxims dies 18 i 19 de març

La Generalitat reforça la promoció en el mercat xinés amb la visita de l'ambaixador en Falles
15/02/2017 -

La Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, reforça la promoció en el mercat xinés aprofitant la capacitat d’atracció de les Falles, després de la seua recent entrada en la Llista Representativa de Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

En eixe sentit, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha anunciat que la Generalitat, a través del seu departament ha convidat a l’ambaixador xinés a Espanya, Lyu Fan, així com a responsables de la secció cultural de l’ambaixada, a visitar la ciutat de València els pròxims dies 18 i 19 de març.

El grup visitarà els principals monuments fallers i assistirà als principals actes de la festa, com les mascletàs, la Nit del Foc i l’Ofrena. També, coneixeran de primera mà els elements turístics més representatius de la ciutat, posant l’accent principalment en aquells que conformen la Ruta del Grial i la Ruta de la Seda, tots dos de gran interés pel mercat xinés. D’esta forma, està prevista la visita a l’església de Sant Nicolás i a la catedral de València.

Colomer ha afirmat que “esta acció s’emmarca dins de l’estratègia específica de promoció i màrqueting del Consell que cerca un millor posicionament de la destinació Comunitat Valenciana en el mercat xinés”. A més, ha assenyalat que “des de Turisme volem aprofitar el gran atractiu mediàtic de les Falles, després del seu reconeixement per la UNESCO, per a donar a conéixer no solament la festa, sinó la ciutat i els seus principals recursos”.

“Un dels nostres objectius -ha continuat- és acostar la nostra oferta turística cultural a mercats llunyans que han mostrat interés en la nostra destinació, treballant en accions de promoció que, com esta, mostren tots els nostres atractius a mercats que suposen ara una oportunitat amb el nou reconeixement internacional de les Falles”.

Promoció en el mercat xinés

Cal destacar que esta acció promocional en el mercat oriental s’uneix a l’organització del concert del prestigiós compositor xinés Dt. Jiuyue, que va tenir lloc el gener passat en el Palau dels Arts, i va explicar també amb la col·laboració de la Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme.

D’altra banda, cal ressaltar que, en 2017, Turisme impulsarà la internacionalització de la Ruta de la Seda a través de diversos països, on Xina ocuparà un paper essencial amb l’objectiu d’impulsar el turisme de la Comunitat Valenciana en este mercat.

Així mateix, l’Agència Valenciana del Turisme lidera el projecte de la Ruta del Grial a la Comunitat Valenciana, ruta de la qual ha mostrat gran interés el mercat xinés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =