25n
25N
25N

La Generalitat destina 9,29 milions d'euros a préstecs bonificats per al sector del taxi

La Generalitat destina 9,29 milions d'euros a préstecs bonificats per al sector del taxi
16/04/2021 -

La Generalitat ha destinat 9,29 milions d’euros a préstecs bonificats per al sector del taxi dins de la línia Horeca de l’Institut Valencià de Finances (IVF), que contempla finançament per a autònoms, microempreses i pimes dels sectors de l’oci, el turisme, l’hostaleria, la restauració i altres activitats connexes.

Aquesta partida suposa el 13,5% de l’import total de les operacions autoritzades, per darrere del 39,7% corresponents a la restauració i del 23% per als hotels i allotjaments.

Respecte a la quantia per a ajudes directes, una suma de 2,78 milions d’euros tindran aquesta consideració per al sector del taxi, una xifra que li situa també en tercera posició després dels 6,78 milions per a la restauració i els 3,37 milions per a hotels.

Quant als crèdits aprovats per a taxistes, el número ascendeix a un total de 385, distribuïts de manera desigual entre les tres províncies, perquè la de València acumula 357 enfront de les 22 d’Alacant i les 6 de Castelló.

Pel que fa a la suma mitjana destinada a cadascun dels préstecs bonificats, la quantitat aconsegueix els 24.138,2 euros, dels quals 2.788 corresponen a ajudes a fons perdut.

Per al conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “la Generalitat mostra, una vegada més, el seu compromís inequívoc amb el sector del taxi de la Comunitat Valenciana amb préstecs i ajudes per a pal·liar els efectes de la pandèmia sobre la seua activitat”.

“Els i les taxistes han sigut un dels col·lectius més perjudicats per la situació sanitària que vivim i, per això, des del Consell s’ha considerat pertinent brindar-los el suport necessari perquè puguen continuar prestant un servei essencial”, ha afirmat el conseller.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − deu =