25n
25N
25N

La Generalitat presentarà un recurs de cassació contra la sentència del TSJCV sobre el Pativel

La Generalitat presentarà un recurs de cassació contra la sentència del TSJCV sobre el Pativel
12/02/2021 -

La Generalitat presentarà un recurs de cassació contra la sentència del Tribunal Suprem de Justícia de la Comunitat Valenciana que declara nul el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel).

Així ho ha anunciat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. Segons han indicat des del departament, “la recent sentència, que encara no és ferma, posa de manifest el canvi de criteri i de rumb en la valoració de la sala, que anteriorment s’havia pronunciat en termes favorables”.

A més, han afirmat que la sentència “no entra a valorar el contingut del Pativel com a eina de protecció del litoral, sinó aspectes formals d’aquest, puntualitza que sí que existeixen informes tècnics presentats, però la sala els considera insuficients”.

Per tot això, el conseller ha traslladat “un missatge de tranquil·litat” i ha assegurat que la Generalitat “continuarà vetlant per la protecció i preservació del litoral a través de totes les eines i recursos jurídics dels quals disposa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =