25n
25N
25N

La Generalitat posa en marxa el servei pilot AutoPROP per a facilitar els tràmits telemàtics a la ciutadania

La Generalitat posa en marxa el servei pilot AutoPROP per a facilitar els tràmits telemàtics a la ciutadania
16/01/2020 -

La Conselleria de Participació, Transparència Cooperació i Qualitat Democràtica ha posat en marxa el servei pilot AutoPROP, que permet a la ciutadania realitzar de manera autònoma els seus tràmits i comptar, si ho desitja, amb l’assistència d’un funcionari o funcionària de la Generalitat.

Aquest servei d’autogestió està dissenyat per a les persones que no disposen de mitjans tecnològics o tenen alguna dificultat en el seu ús i desitgen comptar amb ajuda a l’hora de realitzar els seus primers tràmits telemàtics amb la Generalitat.

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha destacat la importància de continuar treballant en la millora contínua dels serveis d’atenció que s’ofereixen a la ciutadania perquè puguen realitzar els seus tràmits amb l’administració “de la forma més àgil, senzilla i pròxima possible”.

El servei AutoPROP de la Generalitat és pioner en la Comunitat. De fet, la valenciana és una de les poques autonomies que ofereix el servei d’autogestió a la ciutadania.

Així mateix, el nou AutoPROP s’anticipa a la plena entrada en vigor de la Llei 39/2015, facilitant l’assistència en l’ús de mitjans telemàtics a ciutadans i ciutadanes que ho sol·liciten mitjançant cita prèvia.

Per a fer ús de l’AutoProp és necessari sol·licitar cita prèvia a través del telèfon 012 (963866000 crida local) o en la web consultar ací.

En la primera fase d’aquesta experiència pilot s’ha inclòs el servei AutoProp en l’oficina d’atenció a la ciutadania en la Ciutat Administrativa 9 d´Octubre, al carrer de la Democràcia, 77, i en el PROP I del carrer Gregorio Gea, 27, de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent