25n
25N
25N

La Generalitat demana "responsabilitat" amb la reconstrucció després de presentar el seu pla a Moncloa

La Generalitat demana "responsabilitat" amb la reconstrucció després de presentar el seu pla a Moncloa
22/09/2020 -

La Generalitat defensa la “responsabilitat col·lectiva” d’aprofitar l’oportunitat que suposarà el fons europeu de reconstrucció, després de presentar aquest dilluns el seu pla a representants del Govern en la Moncloa.

“Ara la Comunitat té un repte: aprofitar aquesta oportunitat històrica”, ha reivindicat el director general de Representació Institucional, Jorge Alarte, després d’analitzar aquest dimarts amb el president, Ximo Puig, la presentació de l’estratègia valenciana de reconstrucció al costat de la resta de la delegació que va anar a Madrid.

L’objectiu del Consell és que el fons de la UE supose un impuls al desenvolupament econòmic i a la generació d’ocupació, per la qual cosa es compromet a treballar “a favor de la cogovernança i la participació de tots els partits”.

Però, sobretot, el govern valencià veu prioritari que a aquesta “gran aliança per la reconstrucció” se sumen els sectors productius i els representants dels treballadors, en el que suposarà “una quantitat ingent de recursos públics”.

La Comunitat va ser “la primera comunitat autònoma que va proposar en la conferència de presidents la necessitat d’un pla europeu, un ‘pla Marshall’ que ja és un compromís”, ha recordat el director general després de la trobada amb Puig i amb el secretari autonòmic per a la UE, Joan Calabuig, i el responsable de Coordinació de l’Acció de Govern, Juan Ángel Poyatos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tretze =

Valencia activa
bombers
Valencia activa