25n
25N
25N

La Generalitat està "en el mateix camí" que Transició Ecològica i s'ofereix per a liderar projectes de renovables

La consellera Mollà i la ministra Ribera s’emplacen a mantenir “reunions constants” sobre temes com a aigua i emergència climàtica

GVA

La Generalitat està "en el mateix camí" que Transició Ecològica i s'ofereix per a liderar projectes de renovables
27/08/2019 -

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assegurat que l’àrea que lidera està “en el mateix camí” que el Ministeri de Transició Ecològica i ha advocat perquè la Comunitat Valenciana lidere projectes d’energies renovables, com la solar, recursos hídrics i de com hem de garantir recursos hídrics.

Així s’ha expressat la consellera aquest dimarts, després de mantenir una reunió amb la ministra de Transició Ecològica en funcions, Teresa Ribera, per a analitzar els reptes de la gestió hídrica, la millora d’entorns naturals i les oportunitats de projectes d’energies renovables.

La consellera ha ressaltat que ambdues s’han emplaçat a mantenir “reunions constants” i converses per a “anar compartint horitzó“. “Davant emergència climàtica i tot el que puguem aportar en transició ecològica, hem de tindre una col·laboració i una ruta compartida de totes les administracions i hem deixat molt clar que estem en el mateix camí”, ha assegurat.

Així mateix, Mollà ha detallat que han parlat sobre l'”oportunitat” de les energies renovables, en uns plans en els quals poden aconseguir fons europeus, i ha advocat perquè la Comunitat Valenciana lidere els projectes d’energia solar per a “obtenir recursos que afavorisquen aquesta lluita contra el canvi climàtic“.

“DIC DE CONTENCIÓ”

La consellera ha explicat que s’ha reunit amb la ministra per a analitzar els reptes de totes dues administracions que “tenen a veure amb la bona gestió de recursos hídrics i de com hem de garantir recursos hídrics per a la Comunitat Valenciana a preus assequibles i continuar sent aqueix dic de contenció davant la desertització del sud d’Europa”.

En la mateixa línia, han parlat de la millora d’entorns naturals, perquè “per a tindre projectes de vida digna, tenim molt clar el Ministeri i la Conselleria que hem de generar entorns de vida digna”. “Per a això estan els nostres entorns naturals, són els nostres pulmons verds a les nostres ciutats, han d’estar en unes molt bones condicions”, ha subratllat Mollà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 3 =