La Generalitat força la liquidació de l'antiga RTVV

Demana la cessió total dels béns a l’Administració

La Generalitat força la liquidació de l'antiga RTVV
24/11/2017 -

El Consell de la Generalitat, constituït en junta general d’accionistes de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) SAU, ha aprovat un acord pel qual s’insta a la comissió liquidadora a posar fi a la liquidació de la companyia mitjançant la cessió global d’actius i passius a la Generalitat, com a sòcia única.

Així ho ha anunciat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, en la qual també s’ha demanat a aquesta comissió de liquidació que presente els comptes anuals de 2017 amb data de 30 de novembre.

A més, el Consell, constituït també en junta general d’accionistes d’aquesta societat en liquidació, ha aprovat els comptes anuals de la mercantil corresponents a 2016. Eixe any, la societat va tancar amb unes pèrdues de quasi 2,6 milions d’euros, tal com es va posar de manifest amb la publicació del Compte General.

Mónica Oltra ha aclarit que aquesta cessió global tant de béns com de deutes al soci únic, la Generalitat, és la fórmula “més adequada”, perquè suposa la transmissió de tot el patrimoni i provoca l’extinció completa de la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019