25n
25N
25N

La Generalitat facilita la mobilitat a Fira València per a acudir a FIMI i Babykid Spain

La Generalitat facilita la mobilitat a Fira València per a acudir a FIMI i Babykid Spain
24/01/2020 -

La Generalitat facilitarà del 24 al 28 de gener els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració de la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil, tendències tardor/hivern 19-20, FIMI, i la Trobada Professional de la Puericultura, Babykid Spain.

Durant la celebració dels certàmens, el divendres el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, mentre que el dissabte i el diumenge serà d’entre 30 i 40 minuts, cada dia entre les 6 hores i les 22 hores.

El divendres, el primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6 hores, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 hores i l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge, la primera circulació des de Doctor Lluch partirà a les 7.20 hores i l’última a les 21.30 hores, mentre que des de Fira la primera unitat ho farà a les 8.15 hores i l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Totes aquelles persones usuàries que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia consultar ací i en les xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − quatre =