25n
25N
25N

La Generalitat distribueix 5.000 noves unitats d'abonaments de transport gratuïts entre el personal sanitari i social

La Generalitat distribueix 5.000 noves unitats d'abonaments de transport gratuïts entre el personal sanitari i social
09/04/2020 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV) han facilitat a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Vicepresidència del Consell, un segon lot de 5.000 bons de transport combinats gratuïts, a la disposició del personal del sistema sanitari i social de la Comunitat que així ho desitge.

Aquest segon lot d”Abonaments Sanitat’, que permet als i les professionals de la salut i resta del personal sanitari i social, accedir i desplaçar-se de manera gratuïta i durant un mes a través de Metrovalencia, Tram d’Alacant, Tram de Castelló, EMT i autobusos interurbans, se suma a les 5.000 primeres unitats que ja es van repartir entre els treballadors i treballadores del sistema sanitari i social.

A més del personal de centres hospitalaris, els abonaments també van dirigits als centres de Transfusió de la Comunitat Valenciana els Serveis d’Emergències Sanitaris. Cal recordar que són els mateixos centres hospitalaris i socials els encarregats de canalitzar la demanda i entregar els bons de transport, directament, entre el personal, sanitari i social que així ho desitge.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha recordat que aquesta mesura, la fi de la qual és facilitar el desplaçament diari en transport públic del personal sanitari als seus centres de treball, “és un gest més de gratitud cap al personal sanitari”, ja que “ara més que mai, hem de cuidar als qui ens cuiden”. A més, ha garantit que “es facilitarà la quantitat d’abonaments que siguen necessaris i s’està estudiant ampliar la mesura a altres sectors sanitaris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

CCCC
torrent