25n
25N
25N

La Generalitat distribueix 40.000 mascaretes per a taxistes, transportistes i treballadors d'FGV

La Generalitat distribueix 40.000 mascaretes per a taxistes, transportistes i treballadors d'FGV
04/04/2020 -

La Conselleria de Politica Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha començat a distribuir prop de 40.000 mascaretes i un altre material de protecció adquirit pel propi departament per a garantir la seguretat del personal del sector del transport, com a taxistes, emprats de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i transportistes, entre altres.

Aquest equipament inclou prop de 40.000 mascaretes de protecció, 40.000 guants i 40.000 unitats de gel desinfectant que, segons ha detallat la Generalitat en un comunicat, s’ha començat a traslladar a magatzems de les tres províncies de la Comunitat.

Al llarg dels pròxims dies, aquest material es repartirà entre els professionals del sector, concretament transportistes, taxistes, personal de VTC, treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, empreses concessionàries d’autobusos i repartidors a domicili.

El conseller del ram, Arcadi España, ha assegurat que “el material que es distribuirà millorarà la seguretat i protegirà enfront del COVID19 a tots els professionals del sector del transport que treballen sense descans en aquesta crisi sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 20 =