25n
Orgull
Orgull

Generalitat i Diputació situen a Rafelbunyol al capdavant en participació i transparència

Generalitat i Diputació situen a Rafelbunyol al capdavant en participació i transparència
29/07/2021 -

Els projectes presentats pel consistori tornen a situar-se com els millors valorats per aquestes institucions, dins de la convocatòria de subvencions per a entitats locals de la província de València per al foment de la participació, la transparència i el bon govern de 2021.

Enguany, els projectes de participació i transparència de l’Ajuntament de Rafelbunyol han tornat a aconseguir ser els millors valorats dels més dels 190 presentats a la convocatòria conjunta de la Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica i la Diputació de València per al foment de la participació, la transparència i el bon govern en les entitats locals de la provincia.

Un treball que és reconegut des de 2018 per aquestes institucions, en situar els projectes de Rafelbunyol en el ranking dels 3 millors valorats en cadascuna de les seues modalitats durant els darrers quatre anys i obtenint sempre el màxim finançament de les subvencions per al desenvolupament d’aquestes actuacions.

“És un orgull que institucions com són la Diputació i la Conselleria reconeguen i recolzen un any més el compromís i treball que estem duent a terme a Rafelbunyol per tal de consolidar el Govern Obert com un eix transversal en la dinàmica governamental del municipi” destaca Fran López, alcalde de la localitat.

Dels 16.000 € obtinguts pel consistori per a fomentar la participació i la transparència en la localitat, 8.000 € es destinaran a dur a terme una estratègia participada de promoció i divulgació de la transparència entre la ciutadania, que contempla al veïnat no solament com a receptor d’aquesta, sinó també com a codissenyador i participant del seu propi desenvolupament.

El projecte de participació millor valorat, i subvencionat amb altres 8.000 €, són els ‘Pressupostos Participatius Socials de Rafelbunyol 2021-2022’, els quals també van rebre el Premi en la categoria Gestió Local a la ‘VIII Edició dels Premis El Periódico de Aquí’ el passat mes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =