25n
25N
25N

La Generalitat contractarà 1.000 joves per a informar a les platges. El termini acaba demà

Les persones contractades es distribuiran entre les platges de la Comunitat Valenciana per a vetlar pel compliment de les normes de seguretat

La Generalitat contractarà 1.000 joves per a informar a les platges. El termini acaba demà
11/06/2020 -

Les platges de la Comunitat Valenciana comptaran, aquest estiu, amb informadors per a recordar les normes de seguretat i higiene a la ciutadania. Per això, es contractaran 1.000 joves, d’entre 18 a 30 anys, com a auxiliars de platja. La duració del contracte serà del 24 de juny al 7 de setembre, i els requisits seran tindre permís de conduir tipus B, el títol de l’ESO, estar inscrit en Labora i tindre la nacionalitat espanyola o alguna altra que, conforme al que es disposa en l’article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, permeta l’accés a l’ocupació pública.

Les sol·licituds per a accedir a aquests llocs d’estiu hauran de presentar-se, a partir d’aquest dimecres, 10 de juny, a través de la web de Labora (GVAJobs). El termini d’inscripció acabarà aquest divendres, 12 de juny, a les 14.00 hores. Les persones seleccionades es distribuiran entre les platges de les tres províncies de la Comunitat Valenciana: Castelló comptarà amb 234 informadors, Alacant amb 418 i València amb 348.

Tal com ha apuntat el president de la Generalitat, Ximo Puig, del que es tracta és que “siguen la millor cara d’unes platges segures”. A més, seran un suport molt important per als ajuntaments en la seua labor de garantir el compliment de les normes de protecció per a, d’aquesta manera, complir amb els paràmetres de la nova normalitat i evitar un nou repunt de Covid-19.

Entre les funcions dels informadors estarà tant vetlar pel compliment de les mesures de distanciament social en la zona seca i en els accessos, com informar sobre la Guia de Platges Segures i col·laborar en el control d’aforament de les platges. Així mateix, hauran de controlar el correcte ús dels itineraris d’entrada i eixida de la platja, i notificar les incidències que puguen produir-se a la Policia Local o telefonar al 112 en cas d’emergència.

S’han publicat tres ofertes, una per cada província, però tan sols es podrà postular a una d’elles. Entre totes les persones que s’hagen postulat com a candidates, el sistema informàtic efectuarà una preselecció de 1.250 persones, i ordenarà en primer lloc a les persones que hagen romàs més temps d’alta en desocupació i, en cas d’empat, seleccionarà a la persona de major edat amb el límit del requisit de 30 anys.

Les 1.250 persones preseleccionades rebran un correu electrònic en finalitzar el termini de presentació de candidatures, en el qual es facilitarà un enllaç per al tràmit telemàtic on hauran d’aportar la documentació acreditativa dels requisits abans del 15 de juny a les 23.59 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =