25n
25N
25N

La Generalitat estén el concert social a 109 places més en centres per a persones amb diversitat funcional

La Generalitat estén el concert social a 109 places més en centres per a persones amb diversitat funcional
26/09/2019 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha ampliat el concert social a 109 places més en centres de diversitat funcional de les províncies de València i Castelló.

Així ho ha explicat la directora general de Diversitat Funcional i Salut Mental, Ana Hernández, que ha signat el document de l’acord amb tres entitats del sector per a un total de 109 noves places, 79 a la província de Castelló i 30 places en la de València, que se sumen a les ja concertades amb aquesta nova fórmula fins a un total de 7.919 places en tota la Comunitat.

La responsable ha indicat que el nou model de concert social implantat per la Conselleria per a reordenar i regular el sector “garanteix el control i l’estabilitat tant de les entitats com dels centres que gestionen i, sobretot, assegura la qualitat en el servei a les persones i a les seues famílies”.

Ha destacat que de les 109 places ampliades, 70 corresponen a dos centres d’atenció primerenca de Castelló als quals es destinarà la quantitat de 51.450 euros a cadascun d’ells per al seu manteniment fins a finals d’any.

Respecte a les places de dia, 9 corresponen a un centre de dia per a persones amb diversitat funcional a la província de Castelló, que rebrà un import de 34.360 euros, i 30 són places d’un centre de dia per a xiquets i xiquetes amb TEA de València. A aquest últim correspon un import de 170.100 euros.

Aquestes 109 noves places se sumen a 7.132 places concertades l’any passat i prorrogades en 2019 i a les 678 noves places concertades a principis d’enguany. En total, 7.919 places amb concert social en centres per a persones amb diversitat funcional i persones amb trastorn mental greu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − set =