25n
25N
25N

Generalitat i Ajuntament d'Ontinyent treballen en l'execució d'actuacions conjuntes per prevenir incendis forestals

La regidora Sayo Gandia ha mantingut una reunió de treball amb el director general de Prevenció d’Incendis Forestals, Diego Marín

Generalitat i Ajuntament d'Ontinyent treballen en l'execució d'actuacions conjuntes per prevenir incendis forestals
02/04/2021 -

La regidora de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Sayo Gandia, i el director general de Prevenció d’Incendis Forestals de la Generalitat Valenciana, Diego Marín, mantenien aquest dijous 1 d’abril una reunió de treball dins la col·laboració que ambdues administracions mantenen al marc del Pla de Prevenció d’incendis forestals, encontre al qual també participava la tècnica municipal Deva Sanz.

Gandia, qui donava les gràcies a Marín per “la seua predisposició per treballar conjuntament en un període clau per no sofrir de nou cap incendi” destacava que durant la reunió “s’han posat damunt la taula diverses actuacions tant a escala d’infraestructures com de conscienciació o senyalització per poder executar conjuntament”, ja que “necessitem que totes les administracions estiguen coordinades per protegir les nostres serres de manera eficaç”.

Precisament, per evitar qualsevol incendi durant el període de Setmana Santa i Pasqua (1 d’abril i fins al pròxim 12, ambdós inclosos), està totalment prohibit l’ús del foc per a cremar restes agrícoles. La ciutadania d’Ontinyent té a la seua disposició alternatives gratuïtes a les cremes sense fum com el triturat in situ, trituradores domèstiques o recollida a domicili per a la zona urbana amb saques de ràfia. A la reunió, la regidora també valorava programes com el d’alternatives a les cremes i el voluntariat contra el foc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − quatre =