25n
25N
25N

La Generalitat destina 21.000 euros a huit famílies que es van quedar sense llar en la DANA

La Generalitat destina 21.000 euros a huit famílies que es van quedar sense llar en la DANA
20/03/2020 -

La Conselleria d’Arquitectura Bioclimàtica ha publicat una segona resolució que atorga, mitjançant concessió directa, ajudes a les persones i unitats de convivència residents en els municipis afectats pels danys produïts pel temporal de la DANA del passat mes de setembre.

L’import ascendeix a 21.090 euros per al lloguer dels habitatges de huit famílies que es van quedar sense llar. En la primera resolució van ser ateses 38 unitats de convivència, amb una dotació de 67.000 euros.

En total s’han presentat 132 sol·licituds d’ajudes per al lloguer d’habitatge per persones l’habitatge habitual de les quals va patir danys que van afectar l’estructura de l’immoble, de manera que no es garantia la seguretat.

Les subvencions també acullen a residents d’habitatges amb desperfectes que impedien el desenvolupament de les activitats domèstiques ordinàries amb unes mínimes condicions d’habitabilitat, detalla la Generalitat en un comunicat.

Una vegada finalitzat el termini per al qual es concedeix l’ajuda inicial de sis mesos, els interessats han de justificar-lo mitjançant l’aportació dels rebuts que acrediten el pagament del lloguer i una còpia del contracte d’arrendament.

La documentació es pot presentar en les oficines de coordinació de la postemergència habilitades per la Generalitat i pels ajuntaments de les localitats afectades per la gota freda.

En l’últim mes de subvenció, els beneficiaris tenen la possibilitat de presentar una sol·licitud de pròrroga per tres mesos, acompanyada d’una declaració responsable que justifique que es mantenen les circumstàncies. Aquesta petició es dirigeix a la direcció general d’Emergència Habitacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − deu =