25n
Orgull
Orgull

La Generalitat adjudica el subministrament d'alta i baixa tensió per a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana per 14,1 milions d'euros

El nou contracte cobreix les necessitats de consum de les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant

La Generalitat adjudica el subministrament d'alta i baixa tensió per a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana per 14,1 milions d'euros
22/06/2021 -

La Generalitat ha adjudicat per 14.165.622,59 euros, IVA inclòs, el subministrament elèctric d’alta i baixa tensió per a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per un any, dins de l’Acord marc per a la distribució d’energia en els punts de consum de l’Administració de la Generalitat, el seu sector Públic Instrumental i Entitats Adherides 3/20 CC. Exp. 21/020.

El contracte actual, derivat de l’acord marc de la Central de Compres (3/18CC), finalitza el pròxim 30 de juny per la qual cosa era necessari per a l’empresa pública contractar aquest subministrament d’energia en baixa i alta tensió de les explotacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

El nou contracte entrarà en vigor en el moment de la seua signatura, per un termini màxim d’un any, més una possible pròrroga d’una altra anualitat.

El subministrament previst per FGV per a una anualitat és de més de 90 milions de kwh i permetrà fer front a les necessitats de consum energètic per a la tracció dels trens i tramvies, edificis, instal·lacions de manteniment, estacions subterrànies i de superfície d’FGV a València i Alacant.

FGV, com a entitat del sector públic instrumental de la Generalitat, està vinculada a la Central de Compres i als acords marc que des de la mateixa es liciten.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 3 =