25n
25N
25N

La Generalitat avança a la fi de maig l'objectiu de vacunar a totes les persones majors de 60 anys

La Generalitat avança a la fi de maig l'objectiu de vacunar a totes les persones majors de 60 anys
27/04/2021 -

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts que l’avanç del ritme de vacunació durant maig permetrà avançar l’objectiu que tots els majors de 60 anys estiguen immunitzats a la fi del pròxim mes i no al juny, com estava previst.

“Maig serà decisiu, estem en un moment decisiu per a arribar a l’estiu en les millors condicions possibles per a tindre una bona temporada turística i començar a reactivar l’economia i la societat”, ha augurat davant els periodistes.

Puig ha confiat que es mantinga el ritme actual gràcies a les últimes dosis rebudes tant de Pfizer com d’AstraZeneca, Moderna i Janssen, davant una setmana “molt important” per a la vacunació dels valencians perquè s’estan administrant dosis en la franja de fins a 70 anys.

Ha reiterat que totes les vacunes que arriben a la Comunitat s’administren “com més de pressa millor” per a accelerar la normalització: “El gran objectiu és superar les restriccions i tindre un estiu el més normal possible, perquè està sent molt dur i la gent s’ho mereix, des del punt de vista social i fins i tot psíquic”.

“Hem d’arribar bé a estiu per a aconseguir la reactivació econòmica i social. Moltíssimes persones estan patint molt, desgraciadament hi ha moltes en ERTO i hem de fer tot el possible per a afavorir un escenari favorable”, ha pregat Ximo Puig després de la seua visita a diverses comunitats de regants a Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =