25n
25N
25N

La Generalitat obri les instal·lacions de Metrovalencia al col·legi Les Terretes de Torrent

La Generalitat obri les instal·lacions de Metrovalencia al col·legi Les Terretes de Torrent
29/01/2020 -

La Generalitat ha obert les instal·lacions de Metrovalencia al Col·legi Les Terretes de Torrent en una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) que facilita l’accés a la xarxa de metro i tramvia als escolars de la província de València.

Un total de 26 alumnes i alumnes de 2n de Primària del citat col·legi han protagonitzat aquesta activitat educativa, amb l’objectiu que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.

La visita ha començat en l’estació de Torrent Avinguda de Metrovalencia per a desplaçar-se amb metro fins a València Sud, seu d’FGV, on se’ls ha explicat què és i què fa l’empresa, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les quals compta i els trens i tramvies dels quals disposa.

Metroescola està dirigit a escolars pertanyents al cicle de Primària. Aquestes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

En el seu recorregut per les instal·lacions d’FGV, han visitat el Lloc de Comandament per a conéixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció al viatger.

Després de visitar el taller i conéixer el procés de manteniment dels trens, l’alumnat ha pujat a una de les unitats en servei per a conéixer com funciona i les seues característiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tres =