caixa popular

Gaudeix d'un maridatge perfecte

Amor Amargo de Tyris i Pull pork per a fer les delícies dels amants de la cervesa artesana

Anem de cerveses? Típica pregunta que moltes vesprades es fan els amics sense saber que anar-se de ruta cervesera pot convertir-se en tot un art. La cervesa forma part d’una cultura en auge. El món d’este particular ‘or’, que ho pots trobar des de daurat, torrat, negre, roig…, és immens i la cervesa artesana està cada vegada més de moda. A València existeixen ja diversos locals en les quals es pot degustar les diferents cerveses artesanes de la Comunitat Valenciana o la resta d’Espanya però, sobretot, comencen a proliferar aquells en els quals es realitzen tastes i maridatges de cervesa.

Si fa uns anys van ser el món del vi i el seu art el que van crear tota una cultura a la seua al voltant amb locals, cursos, experts… és ara el món de la cervesa artesana el que s’obri pas en el temps d’oci de la societat actual. Locals com La Querencia (C/Pelayo, número 32) solen realitzar els dijous cates i maridatges per a la delícia dels amants de la cervesa artesana. Coqué Ruz, gerent de La Querencia, va preparar per a València Extra un Pull pork amb Amor Amarg de Tyris per a explicar-nos l’art del maridatge entre la cervesa artesana i la gastronomia.

Amor Amargo, és una de les varietats de cervesa artesana que comercialitza Tyris. Forma part de la família de les American Indian Pale Ale i compta amb una “aroma potent i quasi únic a llúpol americà, fresc i cítric. Té un punt d’amargor alt però està compensat amb la dolçor que li aporten els malts caramel·litzades”. Per la seua banda, combina a la perfecció amb el Pull Pork, carn de porc marinada amb espècies durant més de set hores i cuinada en el seu joc a foc lent durant sengles. Eixe punt picant combina a la perfecció amb Amor Amarg, una excel·lent forma de capbussar-se en el món del maridatge i de les cerveses artesanes.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris