25n
25N
25N

Gaudeix de l'art de la indumentària valenciana en la Falla Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu

]Dijous que ve 19 donarà començament la setmana cultural de la falla que girarà sobre la vestimenta tradicional

Gaudeix de l'art de la indumentària valenciana en la Falla Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu

El pròxim 19 de gener a la vesprada tindrà lloc la inauguració de la Setmana Cultural de la Falla Camí Nou de Picanya-Nicolau Primitiu. Per a la present edició, i ja van moltes al llarg de la història de la comissió, la temàtica escollida ha sigut la indumentària valenciana.

screenshot_20170110-083640Exposició, xarrades i activitats donaran a conéixer a tot aquell que s’acoste el cap de setmana a la Falla l’interessant món de la vestimenta valenciana tradicional. “Com a tots els fallers ens apassiona el món de la indumentària així que a l’hora de triar la temàtica per a esta edició decidim que la nostra setmana cultural giraria entorn del món de la indumentària que és molt complex i interessant, a l’una que desconegut”, assenyala Laura en representació de la falla.

Entre les activitats que s’han programat el dijous 19 serà la inauguració de l’exposició d’indumentària i la presentació dels diferents col·laboradors de la setmana cultural. Després de l’acte tindrà lloc una àgape per a tots els presents.

Ja entrat el cap de setmana, el divendres tindrà lloc una desfilada de roba interior tradicional de Margarita Vercher, el dissabte tots aquells que vulguen podran acudir a l’excursió al Museu Valencià d’Etnologia per a veure l’exposició d'”Inventant la tradició”. Per a tancar els actes d’esta edició, el diumenge al matí es realitzarà un taller de perruqueria i maquillatge valenciana i a la vesprada els presents gaudiran d’una desfilada de teixits de la mà de Bartual Teixidors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − set =

CCCC
torrent