25n
25N
25N

Benestar Animal de Burjassot alerta sobre la quantitat de gats trobats al carrer

Benestar Animal de Burjassot alerta sobre la quantitat de gats trobats al carrer
15/05/2019 -

La regidoria de Benestar Animal, que dirigeix la regidora Olga Camps, juntament amb la Societat Protectora d’Animals de Burjassot, vol enviar un missatge de sensibilització a la població davant l’elevat nombre de gats que, en les últimes setmanes, s’estan trobant als carrers del municipi.

Els carrers Teodoro Llorente, Isabel la Catòlica, María Ros, Maestro Giner, Alfarería, Fernando Martín, Hernán Cortés, la Plaça de la Concòrdia o l’estació de Cantereria són alguns dels llocs on s’han trobat gats, gates i gatets perduts o en estat d’abandó. Crida l’atenció, per exemple, una mare amb les seues quatre cries o un gat amb una de les seues potes en molt mal estat que han hagut d’amputar.

Les persones interessades a adoptar a alguns d’aquests gats poden posar-se en contacte amb la Protectora d’Animals de Burjassot, en el telèfon 655685859 i en el correu electrònic protectoraburjassot@gmail.com.

Més informació

1 Comentari

  1. gatitin
    gatitin maig 16, 11:30

    Y la señora concejala sin hacer la nueva ordenanza de animales. 4 añitos y no le ha dado tiempo a hacer lo deberes. Muy mala gestión animalista por parte del consistorio de Burjassot

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 3 =

museo prehistoria