25n
Orgull
Orgull

Les famílies valencianes es deixen el 3,7% de les seues despeses anuals en la volta a l'escola, segons un estudi

Les famílies valencianes es deixen el 3,7% de les seues despeses anuals en la volta a l'escola, segons un estudi
21/08/2019 -

La volta a l’escola costarà a les famílies valencianes 1.038 euros de mitjana, una xifra que representa un 3,7% dels 28.356,34 euros que gasta una llar a l’any, segons una anàlisi de la web kelisto.es.

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana és l’autonomia “on l’impacte de l’inici escolar en els comptes de les llars serà major”, asseguren els responsables de l’estudi en un comunicat.

En l’àmbit estatal, el retorn a les aules costarà a les famílies 879 euros de mitjana, quantitat que representa un 2,94% dels 29.871 euros que gasta una llar a l’any, encara que l’impacte del retorn a les aules serà molt diferent en funció de la comunitat autònoma.

Així, la “pitjor parada” és la Comunitat Valenciana, on l’impacte sobre el pressupost familiar serà de quasi un 4% (3,7%). A continuació se situarà Extremadura (3,4%), seguida de Catalunya (3,3%), Castella i Lleó (3,2%), Madrid i Castella-la Manxa (totes dues amb un 3,1%)2 .

En l’extrem contrari se situen La Rioja i Navarra. En aquestes comunitats autònomes, la factura del retorn a les aules representarà un 2,3% i 2,7%, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + quinze =