25n
25N
25N

Gaspar (PSPV) diu que li "molesta" sentir parlar més de problemes dels partits que dels ciutadans

Gaspar (PSPV) diu que li "molesta" sentir parlar més de problemes dels partits que dels ciutadans
24/09/2019 -

El president de la Diputació de València, el socialista Toni Gaspar, ha indicat aquest dimarts que li “cabreja com a ciutadà” sentir parlar més dels problemes dels partits polítics que dels problemes dels ciutadans. Per això, ha instat als primers a centrar-se en les qüestions que afecten els segons i ha ressaltat que si no és així no s’haurà “avançat absolutament res”.

Gaspar s’ha pronunciat d’aquesta manera abans de començar el ple ordinari de setembre en la institució provincial, en al·lusió a la nova convocatòria electoral del pròxim 10 de novembre. El responsable provincial ha afirmat que aquesta nova cita no agrada “a la majoria dels ciutadans”, en la qual s’ha inclòs, i ha instat a superar la “campant i rampant mediocritat” a la qual s’ha portat “el digne art de la política”.

El també alcalde de Faura (València) ha recordat les eleccions generals del passat 28 d’abril i ha comentat que pertany a “aqueixa majoria d’espanyols que pensa que va guanyar algú” en aqueixa convocatòria i que a partir d’ella “s’havia de facilitar un Govern”. Així, ha lamentat que “no s’ha pogut facilitar” un nou Executiu i ha ressaltat que “això va en detriment de les expectatives dels ciutadans”.

“Aquesta volta a les eleccions no ens agrada a la majoria dels ciutadans però és el mecanisme que tenim establit en la Constitució i hem d’anar a altres eleccions”, ha exposat Toni Gaspar, que ha apuntat que “ara, tothom haurà de moure les seues fitxes”.

Després d’això, el president de la institució provincial ha subratllat que en aquest nou procés electoral “només” demana “als partits polítics que pensen més, a partir d’ara, a parlar als ciutadans dels seus problemes que dels problemes en els partits”. Ha precisat que si no és així “no haurem avançat absolutament res”.

Gaspar ha censurat que ara sent “més parlar dels problemes entre els partits que dels problemes dels ciutadans”. “Em cabreja com a ciutadà. Crec que és moment que donem una miqueta més de nivell en aquesta campant i rampant mediocritat en la qual hem sumit el digne art de la política”, ha declarat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tretze =