25n
Orgull
Orgull

La Jornada de Garantia Juvenil d'Alcàsser va ser tot un èxit

La Jornada de Garantia Juvenil d'Alcàsser va ser tot un èxit
26/01/2017 -

Fa uns dies va tindre lloc la jornada informativa sobre la Garantia Juvenil dirigida als joves d’Alcàsser que busquen treball. Amb una gran assistència, van rebre informació directa, concreta i molt útil per part del director de l’oficina del SERVEF de Silla, Pedro Valero, i els seus tècnics Maria Pellicer i Juan Ignacio Corencia.

Van descriure que és i per què és beneficiós que estiguen inscrits al programa de Garantia Juvenil. Concretament se’ls va informar dels requisits i dels continguts de la plataforma d’inscripció en línia de la web de la Garantia Juvenil. També dels recursos i facilitats que el personal de l’oficina del SERVEF de Silla posa al seu abast per a facilitar-los la inscripció.

També se’ls ha informat de tots els aspectes que intervenen a l’hora de trobar treball. Des de saber redactar el curriculum vitae més adequat, les diferents formes de recerca activa, aprendre a superar amb èxit una entrevista de treball o la importància de rebre orientació laboral personalitzada.

Però aquesta jornada no acaba ací. Des de la Regidora d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alcàsser ‘continuem treballant perquè aquestes eines puguen servir per a reduir l’elevada taxa d’atur juvenil entre els joves d’Alcàsser. Així de seguida informarem sobre el pròxim Taller d’informàtica aplicada a la recerca activa de treball’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + vint =