25n
25N
25N

Gandia torna a prorrogar els convenis amb els clubs esportius per donar-los liquiditat

Lydia Morant: “La nostra idea és tornar a aconseguir que els clubs tinguen la seua aportació econòmica a principi de temporada i evitar perjudicis per culpa de les restriccions de la pandèmia”

Gandia torna a prorrogar els convenis amb els clubs esportius per donar-los liquiditat
16/02/2021 -

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat que ahir es va celebrar una nova reunió de Consell d’Esports on van participar totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Gandia a més de representants dels clubs esportius de la ciutat. Durant la primera trobada de l’organisme en 2021, celebrat telemàticament, la regidora ha explicat que s’ha acordat amb els clubs i entitats esportives prorrogar les subvencions ordinàries per a aquest any per tal que es puga efectuar el pagament com més prompte possible igual que es va realitzar el passat any.

“La nostra idea és tornar a aconseguir que els clubs tinguen la seua aportació econòmica a principi de temporada i evitar que patisquen les entitats i els seus treballadors un perjudici per culpa de les restriccions de la pandèmia”, manifesta la regidora.

Morant també va informar que dins del Pla resistir hi ha una línia d’ajudes per al sector esportiu per la qual cosa, clubs, gimnasos i autònoms que es dediquen a l’esport.

D’altra banda, es va informar de les actuacions que es van a realitzar durant aquest any en les instal·lacions i infraestructures esportives al llarg del 2021 i que ascendiran a un total de 700.000 euros. Pel que fa a la partida pressupostària per al present exercici s’ha explicat que ascendirà a 310.000 € i que es mantindrà respecte a l’any 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 20 =