25n
25N
25N

Gandia treballarà per un turisme basat en la sostenibilitat, la qualitat i la innovació

Gandia treballarà per un turisme basat en la sostenibilitat, la qualitat i la innovació
21/02/2020 -

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha comparegut en roda de premsa per informar d’una bateria d’ajudes que des del govern municipal s’han sol·licitat a altres instàncies per potenciar les línies de treball que des de l’executiu municipal es volen posar en marxa basant-se en criteris de sostenibilitat, qualitat i innovació.

“A aquesta altura de l’any, amb la presentació del pressupost, ha arribat el moment de buscar complicitats amb altres administracions” va declarar l’edil qui ha explicat que des del Departament de Turisme es mantindrà la recerca de finançament extern tot que s’ha produït un augment important en el pressupost dedicat a turisme i que projectes com Territori Borja o la millora de la competitivitat han estat possibles gràcies a la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

En total, Gandia ha aprovat sol·licitar 270.000 € en ajudes a la Diputació i la Generalitat Valenciana.

El primer projecte és la posada en valor de l’Auir millorant la senyalització i amb una actuació paral·lela que consistirà en el trasllat de l’aparcament existent a un nou emplaçament per tal de protegir la zona. En aquest punt, Mascarell ha incidit que la mesura permetrà ampliar el nombre de places d’estacionament disponibles tot i que es reservarà un espai per estacionar bicicletes i per a persones amb mobilitat reduïda a la zona ja existent. Aquest projecte compta amb una petició d’ajuda de 80.000 €.

La segona iniciativa és potenciar la qualitat. Gandia és una de les poques platges de litoral que posseeix totes les certificacions existents pel que s’han sol·licitat 10.000 € per a continuar treballant en aquesta línia.

Un altre dels projectes, que compta amb una petició de 40.000 € té per títol “Desplegament de tecnologia per al coneixement de l’activitat turística a Gandia”. Consisteix a incorporar elements que, al mateix temps que presten serveis com el wifi públic, permeten conéixer el comportament de les persones que ens visiten durant tot l’any.

El quart apartat és la potenciació del Concurs Internacional Fideuà de Gandia amb 50.000 €. La proposta pretén augmentar la repercussió de l’esdeveniment gastronòmic incorporant noves iniciatives que convertisquen el concurs en un referent de difusió gastronòmica més enllà de l’àmbit comarcal.

Finalment, s’han sol·licitat 100.000 € per a potenciar la participació de Gandia en tota mena de fires nacionals i internacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − deu =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19