25n
25N
25N

Gandia inicia la campanya de reposició d’arbrat en mal estat 2021

Gandia inicia la campanya de reposició d’arbrat en mal estat 2021
20/01/2021 -

La regidora delegada de Gestió Responsible del Territori, Alícia Izquierdo, ha informat aquest matí que l’Ajuntament de Gandia ha iniciat aquesta setmana la primera fase de les tasques enfocades a reposar els arbres a diferents zones urbanes de la ciutat. Així, assenyala Izquierdo, l’operativa “dóna continuïtat als treballs que ja s’iniciaren prèviament per diferents zones de Gandia”.

La responsable de Medi Ambient ha destacat que en les “pròximes setmanes es preveu plantar més de 250 arbres de diferents espècies” a través d’un procés en què s’utilitzaran màquines ‘destoconadores’: “El que anem a fer, sobretot, és eliminar les restes d’arbres secs que es troben en els escocells de la ciutat, i també les soques, un procés que es coneix com a ‘destoconar’, i en el qual s’utilitza diferents tipus de màquines que serveixen per a poder llevar la soca i les arrels que queden sota la superfície del terreny”.

Finalment, Izquierdo ha subratllat que aquestes tasques cuiden el sòl i permeten recondicionar-lo per a tornar a plantar-hi, al mateix temps que “es recupera tot el sistema de reg que hi puga estar en mal estat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − huit =