25n
25N
25N

Gandia rep una ajuda del Consell de 100.000 € per a potenciar i promocionar la 'Ruta dels Borja' en 2020

Gandia rep una ajuda del Consell de 100.000 € per a potenciar i promocionar la 'Ruta dels Borja' en 2020
19/10/2020 -

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Gandia per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’ durant 2020. 

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l’Ajuntament de Gandia impulse la promoció i el posicionament de la marca ‘Territori Borja’.

Aquest acord permetrà establir un nou pla de comunicació per a Gandia, en el marc de la ciutat com a destinació turística intel·ligent, que ajudarà al sector turístic local en matèria de promoció i comercialització de la ‘Ruta dels Borja’, durament afectada per la crisi sanitària de la COVID-19.

A més, aquest conveni impulsarà la creació de nous continguts audiovisuals, així com accions de dinamització turística per part de l’Ajuntament de Gandia, que aniran des d’actuacions amb mitjans de comunicació i prescriptores, a disseny, edició i impressió de material promocional, entre altres. 

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com Gandia i la ‘Ruta dels Borja’.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat positivament la notícia i ha afirmat que “una vegada més es demostra que tant el consell com Gandia apostem per productes de qualitat que aporten noves experiències a les persones que ens visiten. ‘Territori Borja’ és una mostra més d’aquesta mena d’iniciatives que ens ajuden a diferenciar-nos d’altres destins”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + dinou =