25n
25N
25N

Gandia rep 100.000 euros del Consell per a continuar desenvolupant la "Ruta dels Borja"

Vicent Mascarell: “Gandia té molt a oferir perquè cuida els seus tresors i els posa en valor. Hem d’aconseguir que, a poc a poc, la marca Gandia s’assente en l’imaginari col·lectiu com un referent cultural”

Gandia rep 100.000 euros del Consell per a continuar desenvolupant la "Ruta dels Borja"
02/02/2021 -

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, ha mostrat la seua satisfacció després de conéixer que Turisme Comunitat Valenciana ha aprovat una nova subvenció al consistori per valor de 100.000 € destinada a potenciar la ruta turística de la família dels Borja.

D’aquesta manera, el consistori continuarà promocionant una oferta cultural clara i estructurada de productes i serveis que materialitze la promoció d’aquesta iniciativa amb resultats visibles de millora del destí amb la creació de productes Borja, la dinamització del sector turístic local i la satisfacció de les expectatives dels visitants.

Mascarell ha afirmat que com a destinació turística, des de l’executiu municipal l’objectiu passa per desestacionalitzar l’oferta al llarg de l’any i augmentar la rendibilitat per tal de que el sector turístic incremente els seus beneficis. “Continuem treballant per a crear productes i ofertes al voltant del sol i la platja. Gandia té molt a oferir perquè cuida els seus tresors i els posa en valor. Hem d’aconseguir que, a poc a poc, la marca Gandia s’assente en l’imaginari col·lectiu com un referent cultural i amb aquesta nova ajuda podrem continuar la labor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + quinze =