25n
Orgull
Orgull

Gandia es promociona a la fira virtual VR-Spagna-2020 organitzada per Turespaña

Gandia es promociona a la fira virtual VR-Spagna-2020 organitzada per Turespaña
01/12/2020 -

Gandia participarà de l’1 al 3 de desembre a la primera fira turística virtual del mercat italià, la VR-Spagna-2020, on València Turisme serà destí patrocinador de l’esdeveniment juntament amb Andalusia i Eivissa.

La VR-Spagna-2020 està promoguda per Turespaña. A través de les seues oficines de Turisme d’Espanya (OETs) a Roma i Milà. Es tracta d’un projecte innovador que es realitza on line i que va dirigit tant a professionals com a públic general, que reproduirà durant tres dies a internet l’experiència d’un certamen turístic físic.

Gandia oferirà en el seu espai l’oferta actual d’experiències i productes turístics, l’estand serà gestionat per la tècnica de turisme del departament, Olatz Megía, que atendrà els visitants de la mateixa manera que en un esdeveniment presencial d’aquestes característiques. Durant la Fira, s’han concertat 120 reunions virtuals, vídeo-xats i presentacions públiques. D’aquesta manera, se substituirà la gestió presencial per la virtual d’una manera immersiva, des del lloc d’origen de cada participant.

Itàlia és un dels principals mercats internacionals d’interés per a la província de València. Aquesta acció suma rellevància de cara a la reobertura de vols internacionals el pròxim any, en funció de l’evolució de la pandèmia actual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 2 =