25n
25N
25N

Gandia se suma al programa Jove Oportunitat - JOOP

Gandia se suma al programa Jove Oportunitat - JOOP
23/09/2019 -

Gandia sumarà a la seua oferta educativa i formativa el programa Jove Oportunitat (JOOP), una iniciativa de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) finançat pel Fons Social Europeu destinat a joves de 16 a 21 anys que no estan estudiant ni treballant i que volen reprendre els estudis.

Es tracta d’un programa dirigit per especialistes en coaching que motivaran i informaran els joves per tal d’ajudar-los a tindre una oportunitat de reincorporar-se al sistema formatiu.

La iniciativa es desenvoluparà a les dependències de la UPG i no només contempla les classes sinó que complementarà la formació amb visites a empreses, activitats culturals, esportives i socials.

Una acció JOOP s’estructura en els següents mòduls:
– Mòdul de desenvolupament personal (coaching actitudinal-1)
– Mòdul de desenvolupament social (coaching actitudinal-2)
– Mòdul d’orientació professional (visites a “empreses d’acollida”)
– Mòdul acadèmic: preparació de la prova d’accés a l’FP de Grau Mitjà
– Mòdul de reentrada acadèmica: trobades mensuals durant el primer semestre del curs següent al de la participació en JOOP

Sobre la iniciativa, la regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster ha incidit en la importància d’aquest tipus d’actuacions dirigides a la reducció de l’abandonament educatiu primerenc (AET), “un problema que com a administració més propera hem d’ajudar a resoldre de la mà d’altres institucions superiors. La formació dels més joves és una prioritat per aquest govern i creiem que aquesta iniciativa pot ser una gran eina”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =