25n
25N
25N

Gandia presenta el repte "Tots som càncer" per a lluitar contra aquesta malaltia

Gandia presenta el repte "Tots som càncer" per a lluitar contra aquesta malaltia
01/08/2019 -

La Regidora Delegada de Sanitat, Liduvina Gil; junt amb el president del Centre Històric Comercial de Gandia, Pedro Izquierdo; i el gandià alpinista professional Salvador Sanchis, han presentat en roda de premsa el repte “Tots som càncer”.

Deu dones que han patit càncer de mama, seleccionades entre més de 100 candidates de tota Espanya i entre les quals es troba una ciutadana de Gandia, pujaran la Muntanya Toubkal, la muntanya més alta d’Àfrica del Nord, de 4.167 metres. Tot aquell que vulga fer un seguiment d’aquest, podrà fer-lo a través de www.salvadorsanchis.com.

El repte començarà el pròxim 23 de setembre i estarà dirigit per Salvador Sanchis. Constarà de tres fases: la primera serà la pujada; en segon lloc, es posarà a la venda un llibre amb les vivència d’aquestes deu dones, i finalment, s’exposarà un documental amb l’experiència de cadascuna, tant durant el seu procés de cura com en la pujada al Toubkal.

Liduvina ha destacat: “l’objectiu és recuperar el somriure de totes les dones que participen i ser un model a seguir per a totes aquelles que estan passant per aquesta etapa, que vegen que és possible viure amb normalitat després de superar la malaltia”

Per a poder finançar el desafiament, es posaran a la venda unes samarretes solidàries. Costaran 15 € i estaran disponibles a partir del pròxim dilluns en totes les farmàcies del centre Històric de Gandia.

Sanchis ha explicat que “Tot el que es recapte per la venda de samarretes, del llibre i l’entrada al documental, a més de cobrir els gestos del repte, es donaran a l’Associació contra el càncer”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020