25n
25N
25N

Gandia presenta el pressupost de 2020 al Ministeri d'Hisenda

Gandia presenta el pressupost de 2020 al Ministeri d'Hisenda
24/01/2020 -

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que la passada setmana la Junta de Govern va aprovar el projecte de pressupostos que s’ha de remetre al Ministeri d’Hisenda per a la seua convalidació i posterior aprovació per la Comissió d’hisenda i el plenari municipal.

Gregori ha destacat que el document compta amb l’informe favorable de la Intervenció Municipal i ha informat que el pressupost contempla la nova organització interna del govern de Gandia per tal que cada àrea puga desenvolupar els projectes i iniciatives d’aquest any.

En segon lloc, el pressupost compta amb una important aposta per les inversions esportives per millorar les instal·lacions municipals al temps que contempla i reflecteix inversions per desenvolupar el projecte de Smart City. “Es tracta de plasmar amb inversions les intencions del govern municipal. De res valen els discursos si no estan reflectits en un pressupost”.

Els comptes municipals continuaran reduint el deute municipal. L’any passat ja es va destinar una important partida per a aquesta mesura i aquest any es preveuen amortitzacions anticipades per un valor mínim de quatre milions d’euros. “Continuarem reduint el deute més enllà del que ens marca la Llei. En funció del romanent de tresoreria, aquesta quantitat es podria veure augmentada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + huit =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus