caixa popular

Gandia presenta la seua nova marca

Gandia presenta la seua nova marca
24/04/2018 -

Gandia compta amb una nova marca que identifica la ciutat, la qual ha estat presentada a la II Gala del Turisme davant més de 300 professionals del sector turístic i autoritats. La imatge està creada a partir de l’estrella que està present en l’escut ducal i que també cobreix el sostre de la capella neogòtica del Palau dels Borja. Un estel vestit d’onades de mar que simbolitza els valors de la ciutat, la seua modernitat i el seu llegat. Una marca versàtil que uneix i identifica als gandians amb la seua història i projecta a Gandia cap a un futur esperançador. Una estrella concebuda perquè Gandia torne a relluir alt amb tota l’esplendor de la Mediterrània. D’ací l’eslògan: Esplendor Mediterrani.

La marca està construïda a partir del següent relat: Gandia és Mediterrani i fruit d’aquest vincle aquesta ciutat ha arribat a brillar d’una manera especial en diferents etapes de la història. Una terra que ha estat escollida com a enclavament i baluard de les més rellevants civilitzacions que han navegat les seues costes, heretant així un llegat historicocultural impressionant. Actualment, la ciutat s’enfronta dia a dia al gran repte de la seua recuperació, manteniment, gestió i difusió com a principal actiu del futur de la comarca.

Gandia sempre ha sabut mirar enrere i reconéixer el treball de tantes persones preocupades per la imatge que la ciutat projecta fora. Gandia ha estat coneguda per eslògans com Gandia Excel·lència, Gandia The Best of València o Gandia Capital del Turisme. I ara, sense renunciar a aquest passat, es fa un pas més. En línia amb aquest impuls renovador tan necessari en el sector turístic, l’Ajuntament de Gandia aposta per una nova marca que permeta actualitzar el discurs de la ciutat com a destinació turística, així com la desestacionalització de la seua oferta.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i responsable de l’àrea de Turisme, ha manifestat que en aquest “apassionant” camí cap al canvi en el model turístic, cap a la qualitat, Gandia necessitava una nova marca que l’acompanyés: “les estrelles per guiar-nos en aquest trajecte, i que ha estat concebuda amb el desig que brille alt, circumstància molt necessària en un ecosistema tan competitiu com el turístic”.

Morant va manifestar que aquesta marca és un premi, un reconeixement, “per a tota la ciutat, que s’esforça perquè cada dia brille més”. Aquesta nova i definitiva empenta per part de l’Ajuntament, suposa la millor representació d’una oferta turística polièdrica que va més enllà del consolidat sol i platja, i que remarca un ric llegat patrimonial i històric-cultural, unes tradicions més vives que mai, una esplèndida gastronomia i una natura que ha estat més que generosa amb Gandia.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018