caixa popular

Gandia presenta El Jardinet Botànic

Gandia presenta El Jardinet Botànic
20/07/2017 -

Aquest matí el regidor delegat de Gestió i Responsable de Territori, Xavier Ródenas, ha exposat el nou projecte que el consistori està desenvolupant i que tractarà fer valdre el patrimoni arbori de la ciutat generant un producte educatiu i turístic.

Quan la ciutat va plantejar la idea de realitzar un jardí botànic es va pensar en l’herència de tipologies d’arbres amb la qual comptava. Per tant, en lloc de crear un espai exclusiu per aquest jardí botànic es pesà “la ciutat com un mateix jardí botànic”
Es començarà amb una campanya de comunicació que permet la interpretació de les espècies. Per posteriorment es crearà una ruta amb guies per portar a col·legis i posteriorment oferir-la al públic en general com un altre atractiu turístic.

Tanmateix, aquesta campanya va unida a la necessitat de minvar el vandalisme, ja que tota aquesta senyalització requereix una cura. Ródenas va informar que no són poques les tipologies d’arbres, ja que la ciutat compta amb més de 140 espècies d’arbres, un total de 15.000, i una superfície de zones verdes de 1.900.000 m².

“Hem de sentir-nos orgullosos del nostre patrimoni, continuar convertint-lo en un espai educatiu que millore la qualitat de vida dels ciutadans” ha declarat el regidor.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018