25n
25N
25N

Gandia posa en marxa un nou cicle del SICTED

Gandia posa en marxa un nou cicle del SICTED
25/01/2021 -

Gandia continua apostant per la qualitat i posa en marxa el nou cicle de SICTED que s’iniciarà el pròxim 9 de febrer amb les primeres formacions.

Les empreses en contacte amb el turista que vulguen participar en aquest projecte han d’adherir-se al web www.calidadendestino.es clicant sobre la icona “Vull adherir” avanç del pròxim 4 de febrer de 2021.

Gandia compta amb més de 110 empreses distingides amb el segell de compromís amb la qualitat turística, i 61 d’aquestes conten també amb el distintiu d’empresa preparada enfront del COVID-19, nou segell creat per Secretaria d’Estat de Turisme, com a necessitat davant la situació actual.

Cada vegada són més els serveis que se sumen a aquest projecte i aposten per la qualitat encara que la situació actual siga molt complicada. En aquest segell s’exigeix uns mínims de qualitat en la línia d’assolir l’excel·lència turística que pretén el govern municipal i el sector.

Gandia ha aconseguit canviar el relat turístic cap a la qualitat tenint molt en compte la cooperació entre tots els agents implicats. És important seguir incentivant les noves adhesions cada any per poder fer créixer la xarxa d’empreses distingides i així veure incrementar la qualitat en tota la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =