25n
25N
25N

Gandia posa en marxa un nou cicle del SICTED

Gandia posa en marxa un nou cicle del SICTED
05/02/2020 -

Gandia continua apostant per la qualitat i posa en marxa el nou cicle de SICTED que va iniciar-se el pròxim 10 de febrer amb les primeres formacions.

Les empreses en contacte amb el turista que vulguen participar en aquest projecte han d’adherir al web www.calidadendestino.es clicant sobre la icona “Vull adherir”.

Gandia compta amb més de 100 empreses distingides amb el segell de compromís amb la qualitat turística, xifra que ha estat assolida en només quatre anys, el que demostra que cada vegada són més els serveis que se sumen a aquest projecte, que exigeix ​​uns mínims de qualitat en la línia d’assolir l’excel·lència turística que pretén el govern municipal i el sector.

Els objectius que s’ha marcat Gandia són la desestacionalització i la millora de la rendibilitat turística, els quals passen indiscutiblement per la qualitat.

Gandia ha aconseguit canviar el relat turístic cap a la qualitat tenint molt en compte la cooperació entre tots els agents implicats. És important seguir incentivant les noves adhesions cada any per poder fer créixer la xarxa d’empreses distingides i així veure incrementar la qualitat en tota la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 15 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud