25n
25N
25N

Gandia participa a la XIII Asamblea de la Red Española de Ciudades por el Clima

Gandia participa a la XIII Asamblea de la Red Española de Ciudades por el Clima
09/03/2020 -

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha participat aquest matí a Madrid a la XIII Asamblea de la Red Española de Ciudades por el Clima organitzada per la Federación Española de Municipios y Provincias. Morant és representant de la Comunitat Valenciana en el Consell Territorial de la FEMP. Una trobada on, entre els punts de l’ordre del dia destaca l’aprovació dels vocals de Consell de Govern per al mandat 2019-2023 i la definició del pla de treball, per tal de posar en marxa polítiques destinades a la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

L’Assemblea General és el màxim òrgan de Govern de la Red Española de Ciudades por el Clima (RECC), es reuneix amb caràcter ordinari una vegada a l’any i en ella participen representants de més d’un centenar dels governs locals que formen l’organisme.

La xarxa sorgeix per la necessitat detectada entre els ajuntaments de coordinar-se en la lluita contra el canvi climàtic. Des de la seua constitució, coordina i impulsa les polítiques locals de lluita contra el canvi climàtic de les ciutats i pobles espanyols, permetent aconseguir millors resultats en la lluita contra el canvi climàtic i en la mitigació dels seus efectes.

La xarxa és un instrument de suport tècnic que ofereix eines perquè els governs locals assolisquen els seus objectius. Així mateix, és el principal mitjà per a traslladar els objectius de la política nacional de canvi climàtic i gestió de l’energia a l’escala local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 2 =