25n
Orgull
Orgull

Gandia se situa com el municipi costaner més rentable d’Espanya per a adquirir habitatge

Gandia se situa com el municipi costaner més rentable d’Espanya per a adquirir habitatge
15/07/2021 -

Segons un estudi publicat pel portal immobiliari Fotocasa, Gandia s’ha convertit aquest any en el municipi costaner més rentable de tot el territori nacional per a adquirir un habitatge en propietat, amb una mitjana de 7,9%, 1,9 punts més que fa 5 anys, tot i que ens antecedeix una crisi econòmica causada per la irrupció de la COVID que ha colpejat amb força el sector immobiliari.

Així ho assenyala l’anàlisi “Rentabilidad en municipios costeros en verano de 2021”, que posiciona Gandia com primera destinació idònia per a invertir en habitatge i arrendar, per davant d’altres localitats de costa com Algeciras (7,4%), Roquetas de Mar (7,2%), Castro Urdiales (7%), Cartagena i Almeria (6,6% ambdues).

Aquest balanç quantitatiu s’ha realitzat a partir de les dades d’oferta del preu de l’habitatge en venda i en lloguer del portal i que situa la rendibilitat d’Espanya en 6,7% a mitjan any 2021.

De les sis ciutats més rendibles el juny de 2021, Gandia té uns antecedents sòlids de rendibilitat durant els últims 10 d’anys, que l’ha portat a un increment continuat, del 4,4% de juny de 2011 al 7,9% de juny del present any.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha valorat positivament la notícia. “Gandia i la seua platja són un bon lloc on invertir i les xifres ho demostren. L’aposta per la qualitat i la seguretat han fet que siguem una destinació de referència per a inversions de tota classe” “Hem de perseverar en aquesta línia per continuar generant riquesa i ocupació al mateix temps que desestacionalitzem el turisme”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − onze =