25n
25N
25N

Gandia mantindrà les instal·lacions esportives municipals tancades

Gandia mantindrà les instal·lacions esportives municipals tancades
09/05/2020 -

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat aquest matí que l’Ajuntament de Gandia mantindrà el tancament de les instal·lacions esportives encara que l’àrea de Salut de Gandia passa a Fase 1 a partir del pròxim dilluns.

Morant ha explicat que “estem molt satisfets amb els resultats que estem obtenint i som conscients que això s’ha aconseguit gràcies a actuar amb molta rigorositat i també al fet que la ciutadania ha estat conseqüent amb les indicacions de l’Estat d’Alarma” i ha afegit que “d’acord amb la informació que tenim i a la que apareix en l’últim BOE al respecte, els espais esportius municipals romandran tancats”.

“Som una ciutat esportiva, amb molts ciutadans que practiquen esport de manera lliure o federada i hem de recordar que les nostres instal·lacions esportives suporten un flux diari de 7.500 persones. Creiem que el més responsable és mantindre els espais tancats, ja que amb els aforaments que es marquen i les distàncies que s’indiquen des del Ministeri, és impossible que es puga garantir la seguretat dels usuaris”.

Finalment, l’edil ha afirmat que des del departament d’Esports es continua treballant en l’elaboració de protocols d’ús i va informar que totes les instal·lacions esportives municipals han estat desinfectades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − nou =