25n
25N
25N

El departament de Turisme de Gandia organitza una jornada per a informar el sector sobre els beneficis del Programa Bo Viatge

El departament de Turisme de Gandia organitza una jornada per a informar el sector sobre els beneficis del Programa Bo Viatge

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Bo Turístic Viatgem que es podrà sol·licitar per particulars i empreses del sector a partir del 20 d’octubre i que comptarà amb un pressupost de 14,3 milions d’euros. Una quantitat que es repartirà en bons que cobriran productes turístics que contracten els valencians en la Comunitat Valenciana fins al 70% del preu total i fins a 600 euros.

Per aquesta raó, el departament de turisme de l’Ajuntament de Gandia amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació Valenciana d’Agències de Viatge (AEVAV) ha organitzat demà una jornada informativa que se celebrarà a partir de les 09.30 hores a l’hotel RH Bayren i on podran participar establiments d’allotjament turístic, agències de viatge, empreses de restauració, mercantils adherides al programa SICTED, recursos turístics locals (museus, espais culturals, centres d’interpretació, etc.) a més d’empreses i prestataris de serveis de salut i benestar, esportius, culturals i d’oci.

Per motius d’aforament, les places estan limitades a 40 assistents pel que s’ha de confirmar l’assistència per whatsapp al número 664583334.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha qualificat la mesura com “l’aposta més gran d’una administració autonòmica per a ajudar i impulsar i assessorar el sector turístic. Són 14 milions d’euros que possibilitarà que l’hostaleria, hotels i totes les empreses d’activitats del sector turístic es beneficien d’aquestes ajudes” i ha recordat que les jornades van dirigides als professionals i que es farà un gran esforç perquè la mesura es difonga i que siguen molts els visitants que utilitzen el Bo Viatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =